Elöverkänsliga är nu så många, att de blivit en politisk maktfaktor – Vänsterpartiet och Miljöpartiet har förlorat många röster från den väljargruppen

DEROS1

VoF-läkaren Mats Reimer, som ägnar sin läkargärning åt att förfölja mobilindustrins skadeoffer, de som strålskadats av den flera miljarder höga artificiella strålningen från basstationer och sändare, skriver så här på sin blogg:
”Miljöpartiet har systematiskt arbetat för att bli mer vetenskapligt förankrade, och i år kom det inte en enda motion om elallergi från det nya regeringspartiet. Däremot repriserar två av alliansens ledamöter sina årligen återkommande motioner om elöverkänslighet.”

Mats Reimer är alltså läkare, men trots det har han en övertro på vetenskapen som om vetenskapen är den enda sanningen. Och han tror att Miljöpartiet blivit mer vetenskapligt förankrat. Tyvärr Reimer, det är fel slutsatser. Miljöpartiet har bara blivit mer infiltrerat av mobilindustrins lobbyister som dessa ökända VoF (”Vetenskap- och Folkbildning”). VoF förföljer folk som inte tycker som VoF. De som stör mobilindustrin, läkemedelsindustrin, vaccinindustrin och deras aktieägare, förföljs hänsynslöst av VoF.

Historikerna skrattar dock åt dessa Voffare, som lever kvar i 1800-talets tro på att vetenskapliga resultat är den enda sanningen. Man har försökt att banka in i skallen på dessa bakåtsträvare, att vetenskapen är en process och att det är metodutvecklingen som bestämmer forskningsresultaten. Men de förstår inte detta enkla. Deras hjärnor är nu så strålskadade, att de bara orkar upprepa sitt mantra:  det bara är vetenskapliga resultat som är sanningen hur dåliga och oseriösa studierna än är.

Både Miljöpartiet och Vänsterpartiet förlorade många röster i det senaste valet. Varför, jo lobbyisterna i dessa partier har fått de elöverkänsliga att vända dem ryggen. Elöverkänsliga är nu så många, att de är en väljargrupp som påverkar partiernas valresultat.

Sverigedemokraterna har ju insett detta och försökte fiska röster hos denna grupp. Jag hoppas dock inte att elöverkänsliga röstar på dem, men på ett sätt kan jag förstå det. Efter  år av förföljelse av dessa lobbyister inom VoF och även de lika hjärntvättade och korkade ”Humanisterna” , samt eftersom myndigheterna nekat de elöverkänsliga mänskliga rättigheter så är det en hämnd mot övriga politiska partier. Vi vet dock att det var många moderater som röstade på SD.

Jag misstänker att många elöverkänsliga struntade i att rösta. Eftersom de flesta politiker skiter i de elöverkänsliga, varför skall man då ge partierna någon röst. Jag förstår inte hur Vänsterpartiet kan släppa in och lyssna på dessa lobbyister. Både Miljöpartiet och Vänsterpartiet har brutits ner, smulats sönder av industrilobbyister. Men de har tillåtit det och lyssnat på dessa lobbyister. De får skylla sig själva, att de förlorar en stor väljargrupp som idag har en politisk makt, eftersom de är så många nu.

Man kan inte tiga ihjäl en ökande ohälsa, som tydligt och klart ökar parallellt med den ökande artificiella mikrovågsstrålningen..

 

Annonser