Han sträckte fram handen och det varde ljus – Som Gud tände han ljuset med sin hand

Han blev plötsligt Gud, genom att  sträcka fram handen och ljusen tändes likt ett mirakel. Vad han inte vet om  är, att djävulen nu äntligen fått makt över honom. Vart han än går är han nu djävulens fånge med sitt chipp i handen. Dygnet runt är han nu bevakad av djävulen. Utan att han visste om det skrev han ett kontrakt med djävulen, när han gjorde valet att  få kontakt med hela internet (som ju blir alltmer korrupt och lögnaktigt), när han satte in chippet mellan tumme och pekfinger. Nåväl när man sätter in ett chipp mellan tumme och pekfinger då vet man var man har det. Får han inte bort det och tröttnat på att bli bevakad dygnet runt och får reklam stup i kvarten  får han väl  gå med handen i en aluminiumpåse.

Jag kan förstå om tekniken är rolig och fascinerande så här i början, men man blir snabbt  trött på att  fascineras av det syntetiska liv som den trådlösa tekniken spelar upp för oss. Mycket kommer att att slängas i skräppåsen och miljöaspekterna och barnarbetet blir alltmer påtagligt. Några få blir rika som utnyttjar folks okunskap eller fattigdom. Den största friheten är att få vara frisk. Det är ingen frihet att surfa trådlöst i det offentliga rummet eftersom det är bevakat av djävulen själv. Det är ingen frihet att blir sjuk och beroende av läkemedelsindustrin.

Djävulen är dem som Margot Wallström nämner i Skavlan. Hon säger ungefär att det finns galna personer i maktställning som tror att de äger oss alla andra, att de har rätt att göra vad de vill med oss andra. Och det vet vi ju redan om, men varför låter sig politikerna styras av dessa galna djävlar som bara ser till sig själva och sin makt. Gör dem maktlösa!

Jag kan förstå att Islam är ett hot mot dessa brottslingar och folkmördare, eftersom Islam är emot droger och USA:s rika drägg blir rika på narkotika. USA har i alla fall nu räddat sina vallmoodlingar i Afghanistan. Det är bara i Islams bostadsområden man kan gå trygg i natten som kvinna i London. Det säger  en del om den religionens grundsyn. Men måste vi ha religioner för att skydda de mänskliga rättigheterna och vår planets djurliv och livsförutsättningar? Måste vi ha en religion, för att skydda livet på jorden från dessa rika som sålt sin själ till djävulen?

Sträck ut din hand och du blir magisk när ljusets tänds, men du är inte som Gud, det är djävulens chipp som tänder ljuset.

Annonser