Är inte Sverige en demokrati? Är inte medborgarna fria människor?

Jag har skapat ett nytt förbund då styrelsen i Elöverkänsligas Riksförbund startat en process mot ett företag som elsanerar. Styrelsen har gått till Marknadsdomstolen på ett underlag som grundar sig på lögner. Dessa lögner kan enkelt bevisas. Det är anmärkningsvärt att styrelsen i Elöverkänsligas Riskförbund riskerar de elöverkänsligas handikappförbund med att gå till domstol i ett ärende utan faktaunderlag. Jag har därför skapat ett nytt förbund som en säkerhet, Svenska Riksförbundet för El- och Mikrovågsskadade. Det finns en misstanke om att syftet med denna aktion som styrelsen gör i FEB är att förgöra förbundet på uppdrag av mobilindustrin. Det är många som misstänker det, inte bara jag. Vi äldre elöverkänsliga har ju blivit luttrad genom åren och Strålskyddsstiftelsen stöttar denna styrelse vilket gör att jag inte längre har förtroendet för denna stiftelse. De försökte ju sätta psykstämpel på de elöverkänsliga.

Mitt nya förbund har väckt ilska hos vissa elöverkänsliga, vilket är intressant. Jag har visat att elöverkänsliga är fria att skapa ett nytt förbund om det andra inte fungerar, vilket också visar att styrelsen inte har makt över de elöverkänsliga.

Styrelsen försöker utöva sin makt genom att uppmana till angiveri om personer är kritiska till styrelsen. Utesluta personer som säger sanningen och försöka avknoppa hela föreningar som ställer krav på ett fungerande förbund för de elöverkänsliga.

Det som sker i vårt förbund nu är obegripligt, eftersom det saknar vett och sans. Om det inte är lobbyister från mobilindustrin som planerat Elöverkänsligas Riksförbunds undergång så är det obegripligt det som sker. Men flertalet i tidigare styrelse såg en tydlig plan när vissa personer i nuvarande styrelse tog över förbundet. Och det är mobillobbyisterna VoF (Vetenskap- och Folkbildning) som ligger bakom.

VoF har infiltrera hela samhället på alla plan och bör betraktas som landsförrädare, då de jobbar helt efter industrins agenda där det är tillåtet att skada, döda svenska medborgare av farliga vacciner, extremt hälsofarlig artificiell mikrovågsstrålning samt vill införa GMO- grödor som är både hälsovådligt och en risk för hela naturmiljön. VoF förespråkar en storskalig miljöbelastning av hälsovådliga faktorer mot hela svenska befolkningen. Vems agenda jobbar denna förening för egentligen?

Det är därför på sin plats att påminna om att elöverkänsliga är fria medborgare, att göra vad de vill och att starta hur många förbund de vill. Sverige är en demokrati enligt grundlagen. Elöverkänsliga har på intet sätt några som helst förpliktelser mot styrelsen i Elöverkänsligas Riksförbund, eftersom styrelsen inte jobbar för de strålskadade elöverkänsligas sak.

Solveig Silverin, miljöingenjör

Svenska Riksförbundet för El- och Mikrovågsskadade

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s